Zdobenie brownie - Santa Klausova čiapka
20.decembra 2024

Zdobenie brownie - Santa Klausova čiapka

Potešte svojich blízkych niečím chutným a nápaditým. Vyskúšajte tento jednoduchý a zdravší recept na zdobenie brownie - Santa Klausova čiapka.

Ingrediencie:

  • 25 g masla (môžete použiť bezlaktózové, napríklad Rajo)
  • 60 g čerstvého smotanového syra (napr. Lučina alebo bezlaktózová syrová nátierka)
  • 30 g práškového cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • Upečený brownie
  • Čerstvé jahody (umyté a bez stopiek)

 

Postup:

  1. Príprava krému:

-        Do misky vložte maslo, smotanový syr, práškový cukor a vanilkový cukor.

-        Pomocou ručného mixéra vyšľahajte všetky ingrediencie do hladkého a jemného krému.

  1. Zdobenie brownie:

-        Na každý kúsok upečeného brownie naneste lyžičkou trochu pripraveného krému.

-        Na vrch krému položte jahodu špičkou nahor - tá bude predstavovať telo čiapky.

-        Na špičku jahody pridajte malý kopček krému, ktorý vytvorí bambulec na Santa Klausovej čiapke.

  1. Dokončenie:

-        Ak vám zostane krém, nemusíte sa ho báť ochutnať alebo ho použiť na ďalšie zdobenie.

 

Táto sladká ozdoba je ideálna na sviatočné pohostenie a zaručene poteší deti aj dospelých.

Naturfyt tím

Slaný Mikulášikovia a Stromčeky
20.decembra 2024
Slaný Mikulášikovia a Stromčeky
Silvester je čas osláv príchodu Nového roka. Ponúkame jednoduchý a veselý recept na slaných Mikulášikov a stromčeky, ktorý ozdobí každý sviatočný stôl. Kľudne zapojte aj svoje deti. Spolu sa zabavíte, ale aj si skrátite čas čakania na polnočný ohňostroj.
Zdobenie brownie - Santa Klausova čiapka
20.decembra 2024
Zdobenie brownie - Santa Klausova čiapka
Potešte svojich blízkych niečím chutným a nápaditým. Vyskúšajte tento jednoduchý a zdravší recept na zdobenie brownie - Santa Klausova čiapka.
Bezlepkový čokoládový brownie
20.decembra 2024
Bezlepkový čokoládový brownie
Pre všetkých milovníkov čokolády, ktorí hľadajú bezlepkovú alternatívu, je tento recept presne to pravé! Bezlepkový čokoládový Brownie je jednoduchý na prípravu, výnimočne vláčny a neuveriteľne chutný. Hodí sa nielen na sviatočný stôl, ale kľudne aj kedykoľvek medzi sviatkami.